Copy of Add a title
دسته بندی: ,

بهترین تکنیک های اسپیکینگ آیلتس

تکنیک اسپیکینگ آیلتس
موسسه آلرنا

موسسه آلرنا

آنچه که در این مقاله میخوانید:

بهترین تکنیک های اسپیکینگ آیلتس چیست؟ چگونه میتوانیم به سوالات آیلتس بهمراه بهترین تکنیک اسپیکینگ آیلتس جواب دهیم؟ در آموزش آنلاین آیلتس همواره زبان آموزان و داوطلبان آزمون آیلتس دغدغه این را دارند تا بتوانند با به کارگیری بهترین تکنیک اسپیکینگ آیلتس، جواب سوالاتی که از آنها میشود را جواب دهند. در این مقاله، به بررسی دقیق و جزئیات این تکنیک میپردازیم.

دوره فشرده آیلتس با ماژول اختصاصی

تکنیک های اسپیکینگ آیلتس

تایپک های اسپیکینگ آیلتس:

تکنیک های اسپیکینگ آیلتس دارای 3 بخش است که در هر بخش سوالات اسپیکینگ آیلتس از آسان به چالش انگیز مرتب شده اند. در این آزمون، در بخش یک آن،موضوعات اسپیکینگ آیلتس که ممتحن (فردی که با شما مصاحبه میکند) از شما میپرسد درباره خودتان می باشد؛ موضوعاتی مانند علایق شما، شغل شما، کار هایی که در اوقات فراغت خود انجام میدهید و …. را شامل می شود.

در بخش دو اسپیکینگ آیلتس، ممتحن به شما یک تکه کاغذ میدهد که روی آن یک موضوع به همراه 3 الی 4 سوال مرتبط قرار دارد. شما 1 دقیقه زمان دارید تا درباره جواب خود فکر کرده و سپس به اندازه 2 دقیقه جواب ها را پاسخ دهید.

در بخش سوم اسپیکینگ آیلتس، ممتحن با توجه به موضوع صحبت شما در بخش دوم، سوالاتی چالشی میپرسد تا شما بتوانید انواع مهارت های اسپیکینگ خود را به رخ بکشید.

اما بهترین تکنیک های اسپیکینگ آیلتس برای این سه بخش چی هست و چگونه باید از آن برای هر سه بخش استفاده کنید؟

دوره آموزش زبان انگلیسی آنلاین

بهترین تکنیک اسپیکینگ آیلتس:

در ابتدا این مورد را اشاره میکنیم که این تکنیک یکی از 10 ها تکنیک اسپیکینگ آیلتس هست که به داوطلبان آموزش داده میشود. اما این تکنیک به دلیل اینکه جواب شما را با یک منطق درست بسط میدهد جزء بهترین تکنیک های اسپیکینگ آیلتس به حساب میاید.

این تکنیک از 3 بخش کلی تشکیل میشود که به شرح زیر است:

تکنیک جواب مستقیم در اسپیکینگ آیلتس:

اولین قانون این هست که بر اساس سوالی که از شما پرسیده میشود، بلافاصله به جواب مستقیم آن فکر کنید. یعنی اگر ممتحن از شما پرسید: آیا کار میکنی یا دانشجو هستی؟ بلافاصله به جواب مستقیم آن فکر کنید یعنی به عنوان مثال: من یک مدرس زبان انگلیسی هستم!

تکنیک جمله حمایت کننده اول در اسپیکینگ آیلتس:

جمله حمایت کننده اول میتواند یک دلیل، مثال، سرگذشت، بیوگرافی و یا هرچیزی باشد که مستقیم به جواب اول شما مرتبط است. مثلا در ادامه پاسخ (من یک مدرس زبان انگلیسی هستم) شما میتوانید بگویید (من برای یک موسسه زبان انگلیسی کار میکنم که هسته اصلی دوره های آن را، دوره های تخصصی اسپیکینگ و رایتینگ تشکیل میدهد)

تکنیک جمله حمایت کننده دوم در اسپیکینگ آیلتس:

در جمله بعدی، شما باید توضیحات تکمیلی را بدهید و یا به گونه ای جمع بندی آن چه را که تاکنون گفته اید را بکنید. بعنوان مثال در ادامه جملات قبل (من یک مدرس زبان انگلیسی هستم. من برای یک موسسه زبان انگلیسی کار میکنم که هسته اصلی دوره های آن را دوره تخصصی اسپیکینگ و رایتینگ تشکیل میدهد) این جمله را نیز اضافه کنید ( و من در آن جا زبان انگلیسی مورد نیاز برای هر سطح را تدریس میکنم).

مزایای بهترین تکنیک اسپیکینگ آیلتس:

همانطور که میبینید، این تکنیک با استفاده از ساختار بسیار منطقی که دارد، شما را قادر میسازد تا به بهترین شکل جواب خود را مرتبط، روان و همچنین با استفاده از ساختار جملات پیچیده و مرکب به ممتحن بدهید. همچنین این روش به شما این امکان را میدهد تا تمامی سوالات را در همه قسمت های آزمون بدهید. بیاید تا یک نگاهی به نحوه کار کردن این روش در همه قسمت های اسپیکینگ آیلتس بیاندازیم:

تکنیک های اسپیکینگ آیلتس

استفاده از بهترین تکنیک اسپیکینگ آیلتس در بخش اول:

خب سوالاتی که در بخش اول از شما پرسیده میشود، همانطور که گفتیم سوالاتی مربوط به خود شخص شما است. در این قسمت شما میتوانید تمام سوالات را بر اساس همین تکنیک با ارائه یک جواب مستقیم، یک جمله حمایت کننده اصلی و یک جمله تمام کننده بدهید.

به عنوان مثال اگر از شما پرسیدند که آیا به موسیقی زنده گوش میدهید یا به موسیقی ضبط شده؟ شما میتوانید چنین جوابی را با استفاده از بهترین تکنیک اسپیکینگ آیلتس ما بدهید:

من به موسیقی ضبط شده بیشتر تمایل دارم تا گوش دهم چون تمام صداهای موسیقی را میتوانم دقیقا همانطور که هست گوش کنم و این امر باعث میشود تا جزییات بهتری از نوت های موسیقی بفهمم.

استفاده از این تکنیک در بخش دوم اسپیکینگ آیلتس:

همانطور که گفته شد، در بخش دوم آزمون اسپیکینگ آیلتس، ممتحن به شما یک تکه کاغذ میدهد و روی آن یک موضوع و 3 الی 4 سوال وجود دارد. به مثال زیر دقت کنید:

یک هدیه ای را توصیف کنید که دریافت کردید

باید بگویید:

  1. چه چیزی بوده
  2. چه کسی این هدیه را داده
  3. چه موقعی این هدیه را گرفتید

و بگویید چرا این هدیه را دوست داشتید

خب همانطور که میبینید، ما با استفاده از بهترین تکنیک های اسپیکینگ آیلتس، میتوانیم تمام این سوالات را جواب دهیم:

جواب سوال اول: یک تبلت بود – برای کار من بسیار مناسب بود – دارای قلم و ماوس بود که میتوانستم برای ساختن جزوه هام استفاده کنم

جواب سوال دوم: دوست صمیمیم این هدیه رو داد – اون میدونست که من چند وقتی بود به دنبالش بودم – تصمیم گرفت به عنوان یک هدیه ارزنده این هدیه را بدهد

جواب سوال سوم: در روز تولد 29 سالگیم این هدیه رو گرفتم – اصلا انتظار نداشتم که چنین هدیه ای بگیرم – بسیار خوشحال شدم

جواب سوال آخر: به دلیل گران بودن این تبلت، خیلی خوشحال شدم – دقیقا همان چیزی بود که میخواستم – تمام کار های من را در این یکساله انجام داده

نکته: الان شما کلیت پاسخ ها را با این تکنیک دارید، فقط کافیست تا کمی به آن بال و پر دهید تا بتوانید 2 دقیقه کامل صحبت کنید.

استفاده از بهترین تکنیک برای بخش سوم:

در بخش سوم، همانند بخش اول، با استفاده از این تکنیک میتوانید تمام سوالات ممتحن را جواب دهید. مثال:

چرا افراد در موقعیت های گوناگون به یکدیگر هدیه میدهند؟

جواب بر اساس تکنیک:

چون میتوانند احساسات خود را به هم به واسطه یک هدیه منتقل کنند – دادن هدیه نشان دهنده خیلی چیز ها از قبیل علاقه، اهمیت و توجه فرد مقابل به شماست. – هر چقدر که یک هدیه ارزنده، زیبا و ظرافت زیادی داشته باشد نشان میدهد که فرد مقابل به شما چه احساسی دارد و این باعث میشود تا شما بفهمید که چه مقدار برای او اهمیت دارید.

دوره آموزشی اسپیکینگ آیلتس

در دوره تخصصی آموزش آیلتس می بایست با استراتژی منظم به تقویت اسپیکینگ آیلتس پرداخته شود و انواع تکنیک های اسپیکینگ آیلتس به همراه نکات اسپیکینگ آیلتس آموزش داده شود در موسسه آموزشی آلرنا تمامی دوره ها به صورت پروژه مهور بوده این بدین معناست که در قالب پروژه های متعدد تمامی اصطلاحات اسپیکینگ آیلتس که در آزمون کاربرد دارند و همچنین جملات کاربردی اسپیکینگ آیلتس که پرتکرار می باشند آموزش و تمرین داده می شوند. با استفاده از بهترین تکنیک اسپیکینگ آیلتس ما میتوانید هم اکنون تمام جواب ها را به مقدار کافی و حرفه ای بدهید.

مقاله های پیشنهادی‌:

لغات رایتینگ آیلتس، تسک ۱

مبانی زبانشناسی در یادگیری زبان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *